Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/izolirka/public_html/includes/joomla.php on line 829
Izolirka d.o.o. - O nama
O nama Ispis E-mail
Današnje društvo je osnovano iz samostalnog obrta davne 1967. godine. U vrijeme stvaranja samostalne Hrvatske države i novog zakona o gospodarstvu, samostalni obrt prerasta u poduzeće IZOLIRKA registrirano za izvođenje svih građevinskih radova.

Poduzeće je prvotno bilo smješteno u Gundulićevoj 220 u Osijeku. Poduzeće se dalje razvija i upotpunjuje poslovanje trgovačkom djelatnošću, zbog čega se 1991. godine seli u ulicu P.Pejačevića 28 u Osijeku, gdje osim trgovine oprema i nove prostorije uprave. Ustrajnim i uspješnim radom IZOLIRKA se 1997. godine ponovno proširuje i u Donji grad, u Vukovarsku ulicu 154 gdje se nalazi novo skladište i trgovina građevinskog materijala na cca 11000 m2 zemljišta te 1200 m2 hala i skladište.

Danas su u funkciji slijedeće lokacije:
:: Uprava-Strossmayerova 348b, Osijek
:: Maloprodaja 1 - Strossmayera 348b, Osijek
:: Maloprodaja 2 - Vukovarska 154,Osijek
:: Maloprodaja 3 - K. Zvonimira 3, Čepin
:: Maloprodaja 4 - Strossmayera bb, Valpovo
:: Maloprodaja 5 - Priljevo bb, Vukovar
:: Maloprodaja 6 - Kralja Tomislava 94, Bilje
:: Maloprodaja 7 - Planina 1, Beli Manastir
:: Maloprodaja 8 - Glavna 122, K. Vinogradi
:: Maloprodaja 9 - Vladimira Nazora 71, Slatina
:: Maloprodaja 10 - Zbora narodne garde 1, Virovitica

Poduzeće obavlja sve građevinske poslove i bavi se trgovinom građevinskog materijala. Broj zaposlenih u stalnom je porastu, a trenutno iznosi 143 stalnih uposlenika. Zapošljavajući stručne i sposobne djelatnike IZOLIRKA prati trendove i inovacije u struci - šalje radnike na seminare i ulaže u njihovo usavršavanje.

Uspjesi:

Naši su uspjesi svi objekti koje smo izgradili, pomogli dovršiti ili izolirali. Neki od njih su:

Obnova crkava poslije Domovinskog rata (u Osijeku Sv. Petra i Pavla, Sv. Roka, Sv. Ane, u Hrastinu, Dražu itd.)

Hoteli u Dubrovniku (Exscelsior, Plat, Argentina, Ambasador, Adriatic, Lero, Belvedere), te mnogi drugi u Istri (Park, Brijuni, Mutila, Medulin) i ostalim dijelovima hrvatske obale.

Škole - osnovne i srednje škole, te visoke škole (Ekonomski fakultet Osijeku) u cijeloj Osječko-baranjskoj županiji.

Mostovi - na autocesti Zagreb - Lipovac, Istarski Y, granični prijelazi Donji Miholjac - Udvar, Harkanj, te Županja - Orašje.

Proizvodne hale i pogoni - u Belišću, "Belju", HEP-u (oblaganje, izolacija zidova i krovova)…

Stambeni, zdravstveni i drugi objekti - investitori: Zavod za stanovanje Osijek, gradovi Belišće, Đakovo, Vukovar, Slatina (Dom zdravlja), Valpovo (Ambulanta Belišće), Ljekarna Josipovac, Ljekarna Višnjevac…

Ime IZOLIRKA ugrađeno je u temelje niza kompleksnih objekata, izvodeći brojne izolaterske radove i građevinske obnove diljem Hrvatske, od Vukovara do Dubrovnika, a suradnja se razvija i sa srednjoeuropskim firmama. Trgovine u Strossmayerovoj 348b, Vukovarskoj 154 i Kralja Zvonimira 3 u Čepinu opremljene su svim građevinskim materijalom po sistemu "ključ u ruke".

IZOLIRKA je ponosna na postignute rezultate, ona ne mjeri uspjeh samo tonama utrošenog materijala, kroz fizičke pokazatelje i dobre financijske rezultate, već kvalitetom usluga i što je najvažnije - zadovoljstvom investitora i kupca.

2002. godine HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA poduzeću IZOLIRKA uručila je priznanje “Zlatnu kunu” u kategoriji srednjih poduzeća, potvrdivši time kvalitetu i poslovnost.

Ne bojimo se novih izazova, tehnologija i projekata jer otvoreni smo prema svim novim doprinosima informatike, razvoja rada i tehnologije.

Vaše povjerenje je obaveza koju možemo i želimo ispuniti!